Copyright© 2019  -  InStyle Events

Veelgestelde vragen

Onderstaand treft u een aantal vragen aan die ons vaak gesteld worden. Staat uw vraag hier niet tussen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Klik hier om door te gaan naar het contactformulier.

 

Is InStyle Events een winkel?  -  Hoe lang van te voren moet ik bestellen?  -  Hoe lang blijft een ballondecoratie goed?  -  Hoe kan ik betalen?  -  Komen jullie de ballondecoraties bezorgen?  -  Welke kleuren ballonnen zijn er allemaal?

De ballondecoratie die ik wil staat niet op de website.

 

1.Is InStyle Events een winkel?

Nee, wij zijn geen winkel. Desondanks kunt u op afspraak wel bij ons langskomen om bijvoorbeeld een decoratie op te halen, een idee te bespreken of ballonkleuren ‘in het echt’ te bekijken. Wij zorgen dan dat er iemand aanwezig is.

 

2.Hoe lang van te voren moet ik bestellen?

Dit kan in principe tot 2 dagen van te voren, mits wij de juiste ballonnen op voorraad hebben. Wij raden aan minimaal een week van te voren uw bestelling/reservering bij ons door te geven. U bent er dan zeker van dat de ballondecoraties geregeld kunnen worden.

 

3.Hoe lang blijft een ballondecoratie goed?

Dit varieert van 1 dag tot een paar weken. Er zijn uiteraard uitzonderingen! Latex ballonnen (luchtgevuld) zijn gevoelig voor het weer en temperaturen. Buiten houdt een ballondecoratie het maar 1-3 dagen vol. Vooral als er buiten een felle zon schijnt en de temperatuur boven de 25 graden komt, raden wij aan om de ballonnen binnen neer te zetten. Binnen kan een ballondecoratie wel een maand goed blijven. Decoraties met folieballonnen blijven over het algemeen langer goed. Wij kunnen echter in geen geval garantie geven op de duur van de ballondecoraties. Mocht er iets met de decoraties zijn of u bent niet tevreden, dan kunnen we uiteraard altijd een passende oplossing zoeken.

 

4.Hoe kan ik betalen?

De betaling kan via een toegezonden factuur worden voldaan, of contant bij bezorging/ophalen.

Pinnen is bij ons niet mogelijk.

 

5.Komen jullie de ballondecoraties bezorgen?

Dat kan! Enkele ballondecoraties kunnen bij ons opgehaald worden. Overige decoraties zijn al snel te groot om in een personenauto te vervoeren. Wij komen de decoraties dan kant en klaar bij u afleveren/opbouwen. De vergoeding hiervoor is € 0,45 p/km vanaf Afferden (L). Wij zorgen er dan tevens voor dat de decoraties op de juiste plek komen te staan. Een ballondecoratie bij ons ophalen is mogelijk op afspraak. Wij zorgen dan dat de decoraties voor u klaar staan!

 

6.Welke kleuren ballonnen zijn er allemaal?

Er zijn veel verschillende kleuren. Op onze kleurenkaart voor gewone ballonnen en de kleurenkaart voor metallic ballonnen kunt u alvast een indruk krijgen van de beschikbare kleuren. Let hierbij wel op dat de kleuren op een (computer)scherm kunnen afwijken van de echte kleuren.

 

7.De ballondecoratie die ik wil staat niet op de website

Laat het ons weten! Alles is mogelijk! Omdat er zoveel mogelijkheden zijn, moeten we soms keuzes maken in wat wij op onze website zetten. Dat betekent niet dat andere decoraties niet mogelijk zijn. Wij houden van een uitdaging!

 

 

 

 

 

Veelgestelde vragen

Algemene voorwaarden